kinuta

Running s... l ...o... w

275 posts in this topic

Welcome back. The board seems to be running very slow. I've had considerable trouble accessing the different topics.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dave!

No problem here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Hans, seems to have picked up now. :excited:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please, if anyone experiences slowness, let me know. I'll be monitoring the traffic and if we need to upgrade to a faster server, then we can do that. Thankfully, since it will be with the same company, the actual transfer will be much much faster than this last one.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's slow, very slow for me, and some threads give me an error message. Sorry Jim for the bad news.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here, erverything works fine after the transfer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's running very slow for me right now.

Things are OK now- it was just really slow last night (and only four people were here!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

You want slooowwww--anybody else had trouble on JazzCorner today?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be running slow when accessing the BFT thread today

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Board seems slow this morning, especially going from thread to thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some threads still slow today

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still pretty slow, although it's been better in the past five minutes... at first I couldn't post or launch a search--kept getting the "Cannot find server" message (and at one point the "Too many connections SQL" oldie-but-goodie).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing...

I was unable to access the board for most of this morning (noticed that others reported the same problem over at The Back Room). I just reached the T.A.T. page at 11:10 am, and noticed that the most recent post listed was 8:39 am...

:unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like they may have fixed the problem. I was on the phone with tech support three times today and once with my salesperson, raising a stink that I've only been with them since Wednesday and this was happening.

Looks like they took care of the problem... I hope!

:mellow:

Let me know if anything seems fishy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

jim

i can't access the p/m section

damn

neither can I

I'll look into it.

Thanks

'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gave up trying to link last night. It's still very, very s... l... o... w... this morning!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gave up trying to link last night. It's still very, very s... l... o... w... this morning!

Yes it is. I'm chatting with tech support right now trying to figure this out.

This is extremely stressful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I feel your pain, Jim!

Don't take it too hard :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am seriously close to tears right now. This is so extremely frustrating. I think I just need to go to bed and come at this tomorrow fresh.

I was chatting to the tech guy, trying to figure out why I cannot access my email (which is the whole fuckin' reason I made this switch... the board was running great on bytehosting's servers, but I had no email) and the guy does this to me after a 20 or so minute conversation about why the server is still acting like shit, what is being done, etc. etc. :

organissimo.org: Well, I created a new email alias but I can't get the server to log me in.

AzizB:

AzizB:

AzizB:

organissimo.org: I know I'm a novice, but I'm trying. Can you help?

<-- your party has left the conversation -->

Thanks, asshole. :angry:

I'm supposed to be up in 5 hours with Zora and here I am at 2am dealing with dickheads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go get a well deserved sleep.

Tomorrow (today here) will be another day!

The Board seems to be working although very, very sllloooowwwwwww...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like it's running faster now. And the repair I did on the Private Messages seems to have worked. I can access and send from here. Is everyone else good?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.